6 Skräckande saker som råkade med smink- och skönhetsberoende 2015!

Dag in och dag ut pratar vi om smink, skönhet och stil. Club Tijuana Tröja Men till vilken kostnad? Är det verkligen säkert att bära smink varje dag? Även om vi inte kan föreställa oss vårt ansikte utan ett grundläggande lager av fuktighetskräm, primer och BB Cream, är det friskt? Att kaka och baka oss själva?
Kanske är det, kanske det inte är det.

Låt oss ta dig genom 6 fruktansvärda berättelser om ungdomar runt om i världen som fick det sura slutet av affären i år. Och sedan kan du bestämma själv om det verkligen är värt eller inte.
1. Hårfall
Hårfall råkar vara en av de vanligaste besvären av kvinnor över hela världen. Men vad gör du när ditt hår börjar falla i Atletico Madrid Tröja lappar på grund av ett visst schampo och balsam som du använde? Tracie Hashton delade en sådan historia på Facebook. Här är en kort glimt av hennes skräckhistoria.
[Läs också: Kändisens hårkatastrofer – Bollywood & Hollywood]

Källa: Facebook.com2. dåliga bryn?
Med Liam Neeson kommer jag Chelsea FC Tröja att hitta dig och fixa dina bryns meme som går viral, tonåringar är i intensivt tryck för att göra sina bryn perfekt. Att vakna upp och sminka är inte en möjlig verklighet så vissa söker permanenta lösningar. som att dö sina bryn. Men vad händer om de blir brända? De lever med det.
Källa: sjutton.com3. Färg mitt hår, snälla?
Twinkle Khanna har de perfekta låsen av rött och brunt. Vi övervägde att få håret färgat nästa månad i den exakta färgen. Vi gjorde till och med vår skuggforskning. Men sedan snubblat vi över denna vackra dam vars ögon puffade på grund av hårfärg. Bättre se upp, va?

Källa: creepybasement.com [SC: MediaD]
4. Ögonfransproblem?
Den ödesdigra dagen när Miley Cyrus ögonfrans curler klippte hennes ögonfransar har markerats i historien för alltid. Inte konstigt att alla nu säger att vi ska spendera Shu Uemuras ögonfrans curler som kostar 20 USD!

Källa: Instagram.com5. fula naglar?
Fawad Khan sa en gång att en kvinnas naglar är det första han märker. Men om nagellack gör dem så här (bild nedan), håller vi bäst borta från dem!
Källa: Instagram.com6. Henna Tattoo har gått fel
Kommer du ihåg de Falguni Pathak -låtarna där det var super coolt att beskriva din Mehendi med svart färgämne? Denna tonåring försökte tatuera benet med svart henna. Bara, det blev dåligt och brände hennes ben.

Add a Comment

Your email address will not be published.